duapuluhtiga sebelas

Setahun yang lepas ingat lagi kitorang prank kau dekat court badminton Golden Hawk. Pakat dengan geng lelaki suruh diorang pressure kau. kau main salah sikit kitorang marah2, sampai kau fed up taknak main dah, duk je kat bench tu tengok orang lain main. Kau ajak kitorang balik tapi semua taknak sebab masa tu semua saja lengah2kan masa nak tunggu kek sampai. Bersalah gak buat kau hilang mood macam tuu tapi dah namanya prank kan haha! And kira macam hampir berjaya lah prank kitorg nie hahaha.

Bila dah nak balik tu, kitorg surprise kan kau dengan kek and birthday song. And kau menangis. Yes, kau menangissss pastu duk tanya 'kenapa korang buat aku macam nie, patutlah semua orang marah aku malam nie' kitorang duk gelak jahat je prank menjadiii hihi. In a split second je kau punya mood bertukar and kita ramai2 celebrate kat Aroma Kitchen kot dah lupa apa nama kedai tu. 



Aduhh Sungguh takleh lupa malam tuu. Kau menangis kot! Bukan senang nak tengok kau menangis haha!



So, happy birthday Syaira my best selfie partner everrr. Bila tengok gambar lama2 banyak kot gambar selfie kita dua hahah lagi2 dalam kereta, maybe sebab kita selalu dating berdua kot! Hahaha :D  Taknak wish panjang umur murah rezeki sebab dah klise sangat. Tapi aku nak doakan kau kawin selepas aku sebagai balasan utk orang gatal macam kau. Haha Takdeee lah. Kau dah ada calon best arrr tacing ar gini lols. Semoga dapat kerja best2 boleh kumpul duit utk kawin pastu dapat anak comel boleh kenenkan dgn anak aku yang hensem. K tu je. Ohh kalau bertambah koleksi ehem (ykwim) and ada sale murah2 roger aku wehhh. Koleksi tak bertambah lagi nie takdak fulussss :( 

Sorry tak dapat celebrate sama2 birthday kau this year tapi bagus jugak at least aku ingat yang last year je so that you'll always be forever 21. Nahhhh that's not gonna happen, you're now a year older mek. Happy 22 syairaaaa, muah setepek :* 

Aku rasa nie kita dua punya last selfie kan? Sehari before bfg! Aaaa bila boleh selfie macam nie lagi ok nangis! And oh, aku rindu nak join venture dgn chekah buli kau! Hahahahaha! 

1 comment:

Syaira Shafiin said...

Aaaaaaaaaa tadi aku dah type banyak banyak. Dah publish. Then hilang? Grrrr this is the prove that I'm no friend w technology. Go away. *sigh. Anyho, thank you bebiiii. Terharu. Tacing. Everything. I'm so blessed for having you guys. Cisnut is the best thing happened to me. Btw aku pon tak tambah collection pon lagi. And i iz sad. Takde geng nak usha and berebut (ykwimt). Hahaha tak syiokkk. Takpe nanti one fine day kita meet up and let's have fun! (Bachelorette party maybe)? Hahaha. Thanks again! Muah ciked :*